titkarsag@beledhivatal.eu |  Dátum: 2021.05.18.  | Névnap: Erik   | Akadálymentésített oldal


Elnyert Pályázatok

Lakossági tájékoztatás hulladéktároló edények matricázása kapcsán

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft, a napokban az NHKV Zrt által a negyedéves hulladékszállítási díj számlák mellé csatolt matricák ügyében az alábbi tájékoztatást adja azon ügyfelek számára, akinek az NHKV Zrt által kiküldött matricán rögzített literszám nem egyezik meg az edényzet űrtartalmával.
 
Abban az esetben, ha a küldött matrcián rögzített liter nagyobb, mint a használt edény űrtartalma, úgy a lentebb közölt elérhetőségeken vegye fel a kapcsolatot ügyintézőnkkel, hogy a helyes matricát kiküldhessük az Ön részére.
A használt edénynek megfelelő matrica kiküldésére csak a helytelen matrica csornai ügyfélszolgálat postacímére történő visszaküldése után van lehetőség.
 
Abban az esetben, ha a küldött matrcián rögzített liter kisebb, mint a használt edény űrtartalma ügyfeleink az alábbiak közül választhatnak:
1. A matricán szereplő liternek megfelelő űrtartalmú edényt beszerzik és a kapott matricát arra felragasztják.
2. Amennyiben továbbra is az eddig használt hulladékgyűjtő edényt használnák, úgy a lentebb közölt elérhetőségeken vegyék fel a kapcsolatot ügyintézőnkkel, hogy a helyes matricát kiküldhessük az Ön részére. A használt edénynek megfelelő matrica kiküldésére csak a helytelen matrica csornai ügyfélszolgálat postacímére történő visszaküldése után van lehetőség.

      
Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft
9300 Csorna Andrássy u. 33.
Tel: +36 96 264-306
E-mail: csorna.lakossag@kisalfoldikhk.hu
             csorna@kisalfoldikhk.hu