titkarsag@beledhivatal.eu |  Dátum: 2018.05.25.  | Névnap: Orbán   | Akadálymentésített oldal

Rendezési Terv

Elkezdődött Beled Város Településrendezési Tervének felülvizsgálata, valamint a Településképi Arculati Kézikönyv és Településképi Rendelet elkészítésének folyamata. Az ezzel kapcsolatos aktuális információkat a továbbiakban itt érhetik el, melyet az eljárás egyes szakaszainak függvényében frissítünk.

TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ:
Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Beled város településfejlesztési koncepciójának felülvizsgálata a véleményezési szakaszhoz érkezett.
 
A tervek a Beledi Közös Önkormányzati Hivatal (9343 Beled, Rákóczi u. 137.) műszaki irodájában vagy a tervező cég irodájában (TÉR-HÁLÓ Kft.  9024 Győr, Babits M. utca 17/A.) megtekinthetők, illetve a ter-halo.hu honlapon ITT letölthetőek.

TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV:
Tájékoztatom a lakosságot, és az egyeztetésbe bevont partnereket, hogy a TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV (TAK) és TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET elkészült Véleményezési Lakossági Fórumát Beled Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018. március 22-én (csütörtökön) 17,00 órakor a beledi Művelődési és Ifjúsági Házban tartja.
 
A TAK véleményezési anyaga előzetesen megtekinthető ITT és a hivatalban papír alapon. A fórumra a lakosságot szeretettel várjuk.
 
A jelenleg hatályos Településrendezési Terv itt elérhető:

Helyi Építési Szabályzat (egységes szerkezetben)
 
G.1-M - Közmű tervlap
K.1-M - Környezetalakítási tervlap
SZ.1-M - Szabályozási tervlap (Vica)
SZ.2-M - Szabályozási tervlap
T.1-M - Településszerkezeti tervlap

M86 jelű gyorsforgalmi úttal kapcsolatos módosítások:
Szabályozási és övezeti helyszínrajz (külterület)
Területfelhasználási helyszínrajz (külterület fedvény)