titkarsag@beledhivatal.eu |  Dátum: 2017.10.24.  | Névnap: Salamon   | Akadálymentésített oldal

Lakossági felhívás - Beled rendezési terve

Tisztelt Hölgyem / Uram!
 
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy elkezdődött Beled város rendezési tervének elkészítése. A rendezési terv feladata az, hogy meghatározza az Ön településének fejlődési lehetőségeit, illetve szabályozza a környezetének fejlesztési elemeit.
A településrendezési terv elkészültéhez az a jogszabályokban előírt követelmény, hogy a település rendelkezzen településfejlesztési koncepcióval. Beled Településfejlesztési Koncepcióját irodánk a település életét meghatározó személyek bevonásával készíti.
A településfejlesztési koncepció célja, hogy meghatározza Beled község hosszú távú fejlesztési célját, felkutassa a cél eléréséhez szükséges középtávú programokat, illetve feltárja azokat a területeket, amelyeken szükséges a beavatkozás.
Ahhoz, hogy átfogó képet tudjunk kapni a város életéről nem csupán a statisztikai adatok elemzése szükséges, hanem a településen élők véleményének ismerete is – legalábbis irodánk számára – követelmény. Azt pedig, hogy meghatározhassuk a település fejlesztésének célját, a város életét meghatározó személyek véleményének kikérése elengedhetetlen.
A kérdések rendszerezéséhez egy kérdőívet mellékeltünk levelünkhöz. A kérdőív kitöltése nem kötelező, de hozzásegít bennünket ahhoz, hogy átfogó, teljes képet kapjunk a településen élők véleményéről.  
Ezért kérjük Önt, hogy a mellékelt kérdőívet töltse ki, és 2017. április 30 - ig juttassa el a Polgármesteri Hivatalba.
A kérdőívben kezelt adatokat bizalmasan kezeljük. Az adatok csakis összesítve jelennek meg a koncepcióban. Ettől való eltérés kizárólag előzetes személyes engedélyezéssel, vagy saját kérésre lehetséges.
Mivel nem áll módunkban a település minden lakosához eljuttatni kérdőívünket, kérjük Önt, hogy a kérdések megválaszolása előtt kérje ki környezetének véleményt, vagy ha lehetséges más Ön által fontosnak tartott személlyel is töltesse ki. 
Előre is köszönjük munkáját.

KÉRDŐÍV A LAKOSSÁGNAK 
 
Győr, 2017. március 7.
 
 
Tisztelettel:
A Tér-Háló Kft. munkatársai